Ευρεση εργασιας | συνεχης ροη

Ενδιαφεροντα - Αναζητησεις Μαθητων απο το Βρες δασκαλο

30 Οκτ 2012

EURES: Εργασία σε Γερμανία και Αυστρία


Η Υπηρεσία EURES του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες EURES της Γερμανίας και Αυστρίας οργανώνουν εκδήλωση για όσους επιθυμούν να εργαστούν στο τουριστικό τομέα στην Γερμανία και την Αυστρία κατά την χειμερινή περίοδο. Εκ μέρους των Γερμανών και Αυστριακών εργοδοτών αναζητείται προσωπικό για τα παρακάτω επαγγέλματα: Προσωπικό Εστιατορίου, Μάγειρες/Chefs, προσωπικό υποδοχής, καμαριέρες και σερβιτόροι.

Οι εργοδότες είναι από ξενοδοχεία και εστιατόρια διαφόρων κατηγοριών και προσφέρουν μικρής και μεγάλης διάρκειας συμβόλαια εργασίας. Προϋποθέσεις είναι η ολοκλήρωση των σπουδών ή δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία σ’ ένα από τα  παραπάνω επαγγέλματα, απαραίτητα καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας και βασικές γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρεβρεθούν στις 6 Νοεμβρίου 2012 από τις 10:00 έως 17:00 στο ΡΟRTO RETHYMNO (Σικελιανού και Βενιζέλου 52Α) στο Ρέθυμνο και στις 8 Νοεμβρίου 2012 στo Capsis Hotel (Μοναστηρίου 18) στην Θεσσαλονίκη με το βιογραφικό τους (σε μορφή Europass) στα γερμανικά για να συνομιλήσουν με εκπρόσωπο των εργοδοτών.
Περισσότερες πληροφορίες για Θεσσαλονίκη: Σύμβουλος EURES Γιαννέλης Δημήτρης, gr01ea31@oaed.gr, τηλ: 2310 543850, για Ρέθυμνο: Σύμβουλος EURES Κουτάκη κατερίνα, gr01ea25@oaed.gr, τηλ: 28310 55008, και στο www.oaed.gr.