Ευρεση εργασιας | συνεχης ροη

Ενδιαφεροντα - Αναζητησεις Μαθητων απο το Βρες δασκαλο

16 Ιουλ 2013

Διοικητικοί και τεχνικοί σε εταιρείες κρουαζιέρας

Θέσεις εργασίας στον Όμιλο Carnival

Θέσεις για... λάτρεις της θάλασσας -και όχι μόνο- «ανοίγει» ο Όμιλος Carnival Corporation Inc. για την κάλυψη θερινών αναγκών της θυγατρικής του Carnival Cruise Lines. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν θέσεις τόσο στην ξηρά, σε διοικητικές και τεχνικές ειδικότητες όσο και στη θάλασσα, οι οποίες αφορούν τη συντήρηση των κρουαζιερόπλοιων.



  • Με 24 κρουαζιερόπλοια η Carnival πραγματοποιεί ταξίδια στις Μπαχάμες, την Καραϊβική, τη Μεξικανική Ριβιέρα, την Αλάσκα, τη Χαβάη, στον Καναδά, στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ταϊτή, τις Βερμούδες,
  • Με 24 κρουαζιερόπλοια η Carnival πραγματοποιεί ταξίδια στις Μπαχάμες, την Καραϊβική, τη Μεξικανική Ριβιέρα, την Αλάσκα, τη Χαβάη, στον Καναδά, στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ταϊτή, τις Βερμούδες, στο Κανάλι του Παναμά και τα νησιά Φίτζι
Με 24 κρουαζιερόπλοια, τα οποία πραγματοποιούν τρία έως 18 ταξίδια ημερησίως στις Μπαχάμες, την Καραϊβική, τη Μεξικανική Ριβιέρα, την Αλάσκα, τη Χαβάη, στον Καναδά, στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ταϊτή, τις Βερμούδες, στο Κανάλι του Παναμά και τα νησιά Φίτζι, η Carnival προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες όχι μόνο στον ταξιδιώτη, αλλά και στους εργαζομένους που επιβαίνουν στα πλοία της. Το μότο της εταιρείας εστιάζει στη «διασκέδαση» και στο φιλόξενο και ήρεμο κλίμα που μπορούν να απολαύσουν.

Η δυνατότητα να συμμετάσχουν στα μακρινά ταξίδια της Carnival παρέχεται σε ενδιαφερομένους, οι οποίοι θα πρέπει να διαθέτουν, πέραν των τυπικών προσόντων, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσική ευγένεια, δημιουργική σκέψη και διάθεση προσφοράς, οργανωτικές δεξιότητες και την ικανότητα να αναλύουν, αξιολογούν και να δρουν άμεσα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων τα οποία ενδέχεται να προκύψουν. Θετικά αξιολογείται επίσης η ικανότητά τους να μπορούν να διεκπεραιώνουν ποικιλία καθηκόντων ταυτοχρόνως και να συντονίζουν τις δραστηριότητές τους σε επίπεδο ομάδας, χωρίς, ωστόσο, να χάνουν τη θετική τους διάθεση και ενέργεια.

Περισσότερες πληροφορίες στο