Ευρεση εργασιας | συνεχης ροη

Ενδιαφεροντα - Αναζητησεις Μαθητων απο το Βρες δασκαλο

18 Μαΐ 2012

Εύρεση εργασίας : Ζητείται Ειδικευόμενη/ος Ιατρός


H Grecruitment αναζητά για κλινική σε γραφική κωμόπολη στη Νότια Γερμανία Ειδικευόμενη/ο Ιατρό στην Παιδοχειρουργική.
Προσφέρεται ενδιαφέρον περιβάλλον εργασίας με σύγχρονες μεθόδους αποθεραπείας στους δραστήριους τομείς της Γενικής Χειρουργικής παιδιών/εφήβων, Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας,
Ακτινολογίας, Νευρολογίας, Ουρολογίας, ΩΡΛ και Οφθαλμιατρικής. Το τμήμα ασχολείται με όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων της κοιλίας, της διάγνωσης, και της αποκατάστασης ασθενειών του οισοφάγου, του γαστρεντερολογικού συστήματος, του ήπατος, της σπλήνας, του θυρεοειδή αδένα και του νεφρού.
Η κλινική έχει δικαίωμα εκπαίδευσης Χειρουργικής της Κοιλίας (48 μήνες), Ειδική Χειρουργική της Κοιλίας (36 μήνες), Χειρουργική (24 μήνες) και στη Γενική Χειρουργική (24 μήνες).
Ο πελάτης μας προσφέρει πολύ καλό εργασιακό κλίμα, χρηματοδοτούμενη μετεκπαίδευση και πακέτα ένταξης στην κοινωνία της πόλης (υποστήριξη σε αναζήτηση οικίας, νηπιαγωγείου, σχολείου, ψυχαγωγίας). Για τον πρώτο μήνα διατίθεται και δυνατότητα διαμονής στους κοιτώνες της κλινικής.
Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: eleni.takidou@grecruitment.com επισυνάπτοντας το πτυχίο, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.